Nieuws

Ontvang geld voor je (sloop)auto

Ontvang geld voor je (sloop)auto

Per jaar worden er in Nederland meer dan 250.000 auto's gesloopt. Van deze auto's is ongeveer 95 procent personenauto en ongeveer 5 procent bedrijfsauto. Deze zogenaamde sloopauto's worden door verzekeraars, (auto)bedrijven en particulieren aangeboden aan een van de meer dan duizend autosloperijen en autodemontagebedrijven die Nederland kent. Wat veel mensen niet weten, is dat een autosloperij bereid is om te betalen voor een sloopauto. Een autosloperij verdient namelijk geld aan de verkoop van gebruikte auto onderdelen en het recyclen van ijzer.

Sloopauto online verkopen

Tegenwoordig is vrijwel alles mogelijk op het internet. Dat geldt ook voor de verkoop van een (sloop)auto. Autosloperij.nl presenteert haar bezoekers een overzicht van autosloperijen waar men terecht kan voor de verkoop van een sloopauto. Online kan een bezoeker direct zijn sloopauto verkopen. Hij hoeft alleen het kenteken van de auto en gegevens achter te laten. In sommige gevallen worden mankementen of foto's door een medewerker van de website opgevraagd. Vervolgens buigen verschillende autosloperijen en autodemontagebedrijven zich over de auto. Ze brengen een bod uit en het hoogste bod wordt aan de bezoeker gecommuniceerd. Alles is vrijblijvend en kosteloos. Ga je akkoord met het hoogste bod? Dan wordt de auto, door heel Nederland, gratis opgehaald. Je ontvangt direct (contant) geld en het RDW vrijwaringsbewijs. Op deze manier krijg je niet te maken met ongure types aan je deur. Overigens kunnen bezoekers naast een sloopauto ook een bedrijfsauto, kapotte auto of schadeauto verkopen.

Eerlijke prijs

Wat is een eerlijke prijs voor een (sloop)auto? Dat hangt natuurlijk van de staat van de auto af. Een sloopauto uit 1991 met veel schade en zonder APK levert minder op dan een tweedehands auto uit 2003 met slechts enkele gebruikerssporen en APK. Bedragen variëren van tientallen, honderden tot soms duizenden euro's. Autosloperij.nl beschikt over een groot netwerk van autosloperijen en betaalt naar eigen zeggen daarom altijd een eerlijke prijs voor een (sloop)auto.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Ontvang geld voor je (sloop)auto
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers