Nieuws

Vernieuwde Mercedes A-klasse al poedelnaakt gespot

Vernieuwde Mercedes A-klasse al poedelnaakt gespot

Dit is de eerste naaktfoto van de vernieuwde A-klasse. En dat is opmerkelijk, want de officiële onthulling vindt pas plaats in september, tijdens de IAA Frankfurt.

Kennelijk heeft Mercedes-Benz geen behoefte om de vernieuwde A-klasse onder de pet te houden tot na de zomer. En nu we de grootste geheimen van het model kennen is daar iets voor te zeggen, want veel is er op het visuele vlak niet verspijkerd. De bumpers en koplampen zijn hooguit ietsje strakker dan voorheen en de nieuwe LED-dagrijverlichting valt op, maar dat is het dan ook wel. De enkele spijl in de grille doet vermoeden dat het hier om een extra sportieve uitvoering gaat. Nu hebben de minder bedeelde versies hebben er namelijk twee. Maar of dat zo blijft...?

Onderhuids meer nieuws?

Of de optische veranderingen aan de achterzijde, binnenin en onder de motorkap ook zo bescheiden zijn, is eveneens nog afwachten. Zelf vermoeden we dat het grootste nieuws in het motorruim is te vinden, naast een uitbreiding van het aantal elektronische veiligheid- en allerhande rijsystemen die over zijn komen waaien van hoger geclassificeerde Mercedessen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers