Nieuws

Verfilming Enzo Ferrari met Robert De Niro

Verfilming Enzo Ferrari met Robert De Niro

Over Enzo Ferrari zijn reeds meerdere films en documentaires verschenen met de in 2003 uitgebrachte film 'Ferrari' als een van de vermakelijkste hoogtepunten. En er komt er nog eentje bij als we niemand minder dan Hollywoord-icoon Robert de Niro moeten geloven.

De zeer gerespecteerde acteur, die inmiddels al weer 71 jaar is, heeft namelijk tegen de Italiaanse krant Il Messaggero gezegd dat hij in de huid gaat kruipen van de 1988 overleden autolegende. Een hele eer vindt de tweevoudig Oscar-winnaar: 'Het is een voorrecht om het verhaal te vertellen van de man die een revolutie ontketende in de wereld van de autosport.'

Biofilm
Volgens De Niro wordt de nieuwe rolprent over Enzo Ferrari een biografische film. De film zal ook grotendeels in Italië wordt geschoten en naar verwachting in 2016 in de bioscoop verschijnen. Wie de regie op zich gaat nemen is nog niet officieel bekendgemaakt, maar er gaan geluiden de ronde dat De Niro zeker niet de oudste persoon is die op de set zal rondlopen. Een zekere 84-jarige Clint Eastwoord galmt namelijk door de wandelgangen als de beoogde persoon in de regiestoel.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers