Nieuws

Vanafprijs voor vernieuwde Ford C-Max

Ford C-Max

De nieuwe Ford C-Max en Grand C-Max staan vanaf juni in de showroom, maar om geïnteresseerden niet langer in spanning te houden is de vanafprijs nu alvast bekendgemaakt.

De vernieuwde C-Max is er vanaf € 21.495,-. Dit tarief geldt voor de 1.0 liter driecilinder met 100 pk. Verder bestaat het beschikbare palet uit een 125 pk sterke versie van de zojuist genoemde driepitter, een 150 pk sterke 1.5 liter Ecoboost-benzine en twee TDCi-diesels met naar keuze 95 en 120 pk. De 7-persoons Grand C-Max kent hetzelfde motorpalet, maar de prijzen daarvan is Ford Nederland ons (ook) nog schuldig.

Uitrustingsniveaus

Liever wordt er melding gemaakt van de verschillende uitrustingniveaus, te weten de Ambiente, Trend Edition en de Titanium. Tot de standaarduitrusting van elke C-Max behoort onder meer elektrisch bedienbare portierramen vóór, elektrisch verstelbare buitenspiegels, Hill Launch Assist, een in hoogte verstelbare bestuurderstoel, Isofix-bevestigingspunten en – opmerkelijk genoeg – een radio/CD-speler met 6 speakers. Wil je maximale luxe in je C-Max, overweeg dan de Plug-In Hybrid-uitvoering. Het 'oude' front moet je dan wel voor lief nemen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Ford C-Max
Ford C-Max
Ford C-Max
Ford C-Max
Ford C-Max
Ford C-Max
Ford C-Max
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers