Nieuws

Eerste foto's van vernieuwde Mitsubishi Outlander

Eerste foto's van vernieuwde Mitsubishi Outlander

Op 3 april opent de New York Auto Show haar deuren en een van de primeurs aldaar is de vernieuwde Mitsubishi Outlander. De eerste officiële foto's zijn inmiddels al vrijgegeven.

De verwachting is dat de vernieuwde Outlander vrijwel meteen na zijn showdebuut in New York verkrijgbaar zal zijn bij de dealers. Hoe we dat weten? Nou, omdat er al enkele weken een productievoorraadje klaarstaat om de klant zo snel mogelijk te bedienen.

Nieuwe designtaal

Het overtuigen van de klant doet de vernieuwde Outlander met een hertekende neus die, zoals verwacht, stijlkenmerken ontleend van de PHEV Concept-S. Mocht je dit niets vinden, dan hebben we vervelend nieuws: het vernieuwde front maakt onderdeel uit van de designtaal die Mitsubishi de komende jaren gaat hanteren. Voor de mensen die deze designkoers erg geslaagd vinden, is het natuurlijk goed nieuws.

Gegarandeerd 15% bijtelling
Zelf houdt Mitsubishi de kaken nog stijf op elkaar, maar als we de berichten moeten geloven is de Outlander tevens technisch opgewaardeerd, alsook in het interieur. Hoe en wat is nog niet bekend, daarover op 2 april meer als het doek er officieel af gaat.
Over het bijtellingsvriendelijke karakter behoef je je weinig zorgen te maken. Het moet wel heel raar lopen wil de vernieuwde Outlander PHEV meer CO2 uitstoten dan de 49 g/km nu, en een ondergrens voor een (nog) lagere bijtelling dan 14% is er binnenkort niet meer. Per 2016 is 15% bijtelling voor elke plug-in hybride gegarandeerd, mits die minder dan 50 g/km aan CO2 uitstoot.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Eerste foto's van vernieuwde Mitsubishi Outlander
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers