Nieuws

De prijzen van de McLaren 675LT en diens opties

Dat de McLaren 675LT een indrukwekkende sportauto is hoeven we je niet meer te vertellen. En dat het prijskaartje evenzo indrukwekkend is spreekt ook voor zich. En toch nemen we je even mee in de keuzes die je moet maken als je de 675 pk sterke Britse sportauto aanschaft.

Basisprijs

Basisprijs

We beginnen bij € 387.750,-. Dat vormt namelijk de basisprijs van de McLaren 675LT.

Carbon Exterior Upgrade Pack

Carbon Exterior Upgrade Pack

Om het uiterlijk van de auto te verfraaien is er het Carbon Exterior Upgrade Pack (9.500 euro), waarbij diverse carrosseriedelen van de auto uitgevoerd worden in zichtbaar koolstofvezel.

Club Sport Pack

Club Sport Pack

Het Club Sport Pack (6.130 euro) is vooral bedoeld voor het rijden op het circuit: de 675LT is met deze optie voorzien van een titanium rolkooi, vierpuntsgordels en een brandblusser.

Chris Goodwin Pack

Chris Goodwin Pack

Tot slot is er het Chris Goodwin Pack (26.810 euro): dit bevat zowel het Carbon Exterior Upgrade Pack als het Clubsport Pack, aangevuld met accessoires zoals McLaren oranje remklauwen, ultra-lichtgewicht wielen in Stealth-design en een zwart/oranje alcantara interieurafwerking.

Meridian hifi-systeem

Meridian hifi-systeem

Op het gebied van entertainment is er een upgrade van het audiosysteem mogelijk. Voor 3.800 euro wordt de 675LT voorzien van een 10-speaker Meridian hifi-systeem.

Camera's

Camera's

Wie zijn eigen prestaties en die van de McLaren 675LT wil analyseren, gebruikt de standaard aanwezige McLaren Track Telemetry-app. Optioneel is dit systeem uit te breiden met drie camera’s (4.090 euro): een in de voorbumper, een in de achterbumper en een in het dak van de cabine. Het beeldmateriaal is via de app te downloaden.

Maatwerk

Maatwerk

De tot 500 exemplaren gelimiteerde 675LT is vanzelfsprekend door MSO (McLaren Special Operations) volledig naar smaak aan te kleden. Het prijskaartje daarvan? Ach, wat doet dat terzake...

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers