Nieuws

De 5 meest potentiële verkooptoppers in Genève

Prachtig natuurlijk al die conceptcars en sportbolides. Maar niet voor iedereen weggelegd. En daarom staan we uiteraard ook even stil bij de primeurs die verkooptoppers in wording zijn. Dit zijn de 5 waarvan wij het meest verwachten.

Hyundai Tucson

N01: Hyundai Tucson

De ix35 heeft het geweldig gedaan, maar de laatste tijd is het op de tenen lopen. De Zuid-Koreaanse magie ervan is uitgewerkt. Dat geeft niet, want binnenkort is er weer een geheel nieuwe Tucson. Die is stoerder, ruimer en moderner. Sterker nog, als bijtellingsvriendelijke plug-in hybride lijkt die niet te stoppen. Lees meer »

Volvo V60 D5 Plug-In Hybrid

N02: Volvo V60 D5 Plug-In Hybrid

Een lage bijtelling is ook de spil in het voorspelde kassucces van de Volvo V60 D5 Plug-In Hybrid. Dit is zelfs nauwelijks een profetie te noemen, want de verkoopcijfers van de D5-loze V60 Plug-In Hybrid spreken immers boekdelen. Handelen met voorkennis is de juiste omschrijving hier. Maar Volvo verdient het. Lees meer »

Opel Karl

N03: Opel Karl

Van de Opel Karl wordt ook veel verwacht. Het waarom laat zich lastig uitleggen, want nergens is het gevecht om de euro zo hevig als in het A-segment. De marges voor de verkopende partij zijn klein, met daartegenover dat een winkelende automobilist in deze klasse al bij een paar tientjes teveel elders eieren voor zijn geld kiest. Op gevoel dus. Lees meer »

Skoda Superb

N04: Skoda Superb

Toegegeven, ook wij waren vooraf nogal sceptisch. Want waarom überhaupt voor de Superb kiezen als er een goedkopere Octavia is? We hadden het mis. Hoe goed en ruim de Octavia ook al is, de nieuwe Superb is terecht het beste uit Tsjechië ooit. Of hadden we ‘uit Duitsland’ moeten schrijven…? Lees meer »

Renault Kadjar

N05: Renault Kadjar

De Captur is niet aan te slepen en de Qashqai doet bij Nissan de kassa rinkelen. Het aanstaande succes van de Kadjar kan daarom haast niet missen daar Renault’s wereldprimeur in Genève de uitstraling heeft van z’n kleine broertje en de botten van die Japanner. Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers