Nieuws

De 5 meest verrukkelijke supercars in Genève

Gisteren, in onze eerste terugblik, stipten we het al eventjes aan: de Autosalon van Genève 2015 is weer vanouds dé autotentoonstelling onder de autotentoonstellingen. Je struikelt er zowat over de supercars. Zoals dat hoort in Genève. Kiezen tussen de meest begeerlijke is dan ook eigenlijk schier onmogelijk. Toch hebben we poging gedaan. Special voor jou, maar vergeef ons alsjeblieft als we een keer miszitten. Ga er zelf maar eens aanstaan...

Koeningsegg Regera

N01: Koeningsegg Regera

Natuurlijk kunnen Ferrari, McLaren en Pagani het ook. Echter soms is die gedachte niet hardmakend genoeg. Soms móet je het doen. En daarom, met stip, op nummer één de Koenigsegg die zag, kwam en overwon: de allesvernietigde, liefst 1.500 pk machtig zijnde Regera. Lees meer »

Ferrari 488 GTB

N02: Ferrari 488 GTB

Ferrari, supercar en vreemde eend in de bijt in één zin, klinkt dat eventjes raar. Toch is het zo in het geval van de 488 GTB. Al was het enkel omdat hij de enige in deze lijst is die een enorme achtervleugel ontbeert. Echter de 488 GTB heeft sexappeal. Heel veel sexappeal. Lees meer »

Lamborghini Aventador SV

N03: Lamborghini Aventador SV

Nog voor dat het Britse miljoenenprogramma Top Gear oordeelde dat Lamborghini nogal verduitst is, hadden vele kenners dat vonnis al uitgesproken. En dat is Lamborghini niet in de koude kleren gaan zitten, om nu genadeloos hard terug te slaan met deze woeste, vulgaire Aventador SV. Zo zien we het graag! Lees meer »

Porsche 911 GT3 RS

N04: Porsche 911 GT3 RS

Soms is iets niet te verklaren. Neem de nieuwe Porsche 911 GT3 RS. Slechts 12 auto’s zijn sneller op de Nürburgring dan deze Zuffenhauser. Twaalf! Besef je wel hoe weinig dat is?! Nou, weinig. En op een of andere manier was die wetenschap niet nodig geweest. Je ziet ’t zo ook wel. Deze 911 gáát! Lees meer »

McLaren P1 GTR

N05: McLaren P1 GTR

In de jaren ’90 was er de F1. Meer woorden zijn overbodig. Nu is er de P1. En die behoeft ook geen introductie meer. McLaren heeft een neus voor het creëren van onsterfelijke automobielen. Subiet! En de Engelsen hebben er tevens een handje van dat nog eventjes dunnetjes aan te stippen. Voilà, de P1 GTR. Monsterlijk! Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers