Nieuws

Peugeot 308 SW terug in bijtellingsklasse 14%

Peugeot 308 SW terug in bijtellingsklasse 14%

Peugeot is brenger van blij nieuws voor leaserijders. Vanaf april is de 308 SW weer verkrijgbaar met 14% bijtelling.

Dankzij enkele tweaks is de CO2-uitstoot van de 308 SW 1.6 HDi 120 gedaald van 85 naar 82 g/km, en dat is 1 g/km lager dan vereist is om in aanmerking te komen voor die felbegeerde 14%. Zodoende is vanaf april de 308 SW de enige dieselstation in zijn klasse met deze lage bijtelling. Let wel, daarvoor is het noodzakelijk de Fransoos te bestellen als Blue Lease-uitvoering en ook niet alle lakkleuren van het gebruikte palet zijn mogelijk.

Blue Lease Pack
Er zijn twee Blue Lease-uitvoeringen. De eerste heet Blue Lease Pack en die beschikt standaard over zoal 16 lichtmetalen velgen type 'Quartz', Hill Start Assist, Parkeerhulp achter, Pack Visibilité, climate control, een lendesteun op de bestuurdersstoel, extra getinte achterste zijruiten, een chroomomlijsting van de zijruiten en vernismetaallak. De prijzen hiervan starten bij € 26.990,-.
Meer luxe is er met de Blue Lease Executive Pack. Deze voegt bovenop de eerste versie: Premium stoelen, een achteruitrijcamera en een CD-speler. Voor € 28.990,- heb je er eentje.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Peugeot 308 SW terug in bijtellingsklasse 14%
Peugeot 308 SW terug in bijtellingsklasse 14%
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers