Nieuws

Nissan Sway is voorproefje op nieuwe Micra

Nissan Swag

Belangrijkste nieuws op de stand van Nissan is de spectaculaire Sway Concept. Het sportieve studiemodel geeft ons alvast een kijkje in de toekomt van de nieuwe generatie Micra. En die wordt duidelijk een stuk minder conventioneel!

Dat de huidige Nissan Micra niet de meest sprankelende hatchback in zijn segment is hoeven we je niet te vertellen. Reden genoeg voor de Japanners om het roer eens compleet om te gooien. En we moeten eerlijk toegeven dat dit met de Sway Concept goed gelukt is. De vele scherpe lijnen, moderne lichttechnieken en brede heupen geven de Nissan een dynamische look.

Crossover-invloeden

Momenteel is het segment van de crossovers zeer populair in Europa en dat weet Nissan als geen ander. Het is dus ook niet heel gek dat de Sway Concept invloeden van de Qashqai en de Juke laat zien. Het gaat echter nog duidelijk een om concept: de minuscule spiegeltjes en portieren die nog niet af zijn benadrukken dat. De ingenieurs bij Nissan hebben nog wat werk te doen.

In 2016 bij de dealer

Veel meer informatie deelt Nissan nog niet. Allicht zal dat binnenkort wel volgen, we verwachten namelijk dat de nieuwe hatchback in 2016 bij de dealers staat.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nissan Swag
Nissan Swag
Nissan Swag
Nissan Swag
Nissan Swag
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers