Nieuws

Eerste foto nieuwe Audi R8

Eerste foto nieuwe Audi R8

Het is dé primeur van Audi tijdens de Autosalon van Genève: de nieuwe R8. En ondanks het zorgvuldig opwarmen voor zijn onthulling zal Audi balen dat deze foto op internet is beland.

Voor zover het nodig is bij de onthulling van een gloednieuwe sportbolide als de R8 voert Audi de spanning stukje bij beetje op. We kregen al letterlijk en figuurlijk een tipje van de sluier te zien en weten inmiddels ook praktisch alles over het kunnen van de nieuwe R8. Maar de daadwerkelijke visuele onthulling hadden de Duitsers ongetwijfeld graag voorbehouden aan Genève. Niet helemaal gelukt dus.

Twijfel

Even hebben we getwijfeld of de foto echt is. Met handige photoshoppers is het tegenwoordig goed mogelijk om op basis van spyshots en teaserfoto's zeer goede illustraties te maken. Toch geloven we dat dit een authentieke foto is. En daarmee verklapt de R8 het grootste deel van zijn geheimen. Op de rest moeten we - hopelijk voor Audi - echt wachten tot maandagavond. Dan trekt Audi in Genève, tijdens de traditionele Volkswagen Group Night, het doek geheel van de sportauto.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers