Nieuws

Volkswagen New Beetle (Cabriolet) gefacelift

Volkswagen New Beetle (Cabriolet) gefacelift

Ondanks zijn tijdloze uitstraling vond Volkswagen het tijd om de New Beetle en New Beetle Cabriolet op diverse fronten optisch aan te passen. Andere bumpers, lichten, kleuren en bekledingen zijn de hoofdzaken.

De New Beetle heeft een wat sportievere uitstraling gekregen dankzij de andere voor- en achterbumpers. De voorbumper is volledig nieuw en voorzien van drie luchtinlaten. Aan de achterkant is in het onderste deel van de bumper gewerkt met gaas. Doordat de wielkasten zijn afgevlakt heeft de New Beetle een wat strakker lijnenspel gekregen en dat draagt bij aan een meer sportieve uitstraling. Verder zijn de koplampen en achterlichten aangepast en plakt Volkswagen iets andere badges op de kofferbak en motorkap.
 
Licht aangepast interieur
Een nieuw kleurenpallet en een uitgebreid programma met 16 en 17 inch lichtmetalen wielen behoren toe aan de optielijst.
In het interieur beperken de wijzigingen zich tot nieuwe bekledingssoorten en wat chromen accenten rondom de luchtroosters en de tellers.
 
Motoren
Motorisch is er nauwelijks iets veranderd. Volkswagen levert vier verschillende benzinemotoren en één dieselmotor en dat betekent dat de 2.3 V5 niet langer leverbaar is. De diesel is aangepast en levert voortaan een vermogen van 105 pk. Naast de dieselmotor levert Volkswagen een 1.4 (75 pk), een 1.6 (102 pk), een 1.8T (150 pk) en een 2.0 (115 pk).
 
Prijzen en levering
De prijzen van de New Beetle blijven ongewijzigd. De levering start aan het einde van dit jaar.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Volkswagen New Beetle (Cabriolet) gefacelift
Volkswagen New Beetle (Cabriolet) gefacelift
Volkswagen New Beetle (Cabriolet) gefacelift
Redactie
Door Redactie

Zoeken