Nieuws

Volkswagen Jetta Hybrid in prijs verlaagd

Volkswagen Jetta Hybrid in prijs verlaagd

Volkswagen Nederland heeft extra exemplaren van de nu nog zeer bijtellingsvriendelijke Jetta Hybrid laten aanrukken en tegelijkertijd de prijs ervan naar beneden afgesteld. Instappen is voortaan ruim tweeduizend euro goedkoper.

Per 1 januari 2014 worden de CO2-grenzen opnieuw aangescherpt en valt de Jetta Hybrid met z’n gemiddelde uitstoot van 95 g/km niet langer in de 14% bijtellingsklasse. Met een extra lading, extra laag geprijsde Jetta’s Hybrid hoopt de Nederlandse Volkswagen-importeur logischerwijs nog snel haar slag te slaan, waarvan ook de koper kan profiteren. Een zakelijke registratie vóór volgend jaar betekent immers nog tot 2019 met een lage bijtelling rondrijden.

Prijslijst
De prijs van de 170 pk sterke benzine-hybride begint voortaan bij € 28.090,- voor de Comfortline-uitvoering. Die beschikt standaard zoal over 16 inch lichtmetalen wielen, LED-achterlichten, automatische airco, cruise control en boordcomputer Plus. De nog completere Highline-uitvoering staat in de boeken voor € 30.390,- en komt met onder meer 17 inch wielen, boordcomputer Premium, Bi-Xenon-verlichting, LED-dagrijverlichting en de luxe van de Comfortline. Ook de DSG-automaat is standaard.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Volkswagen Jetta Hybrid in prijs verlaagd
Volkswagen Jetta Hybrid in prijs verlaagd
Redactie
Door Redactie

Zoeken