Nieuws

Mercedes-Benz teast met GLA

Mercedes-Benz teast met GLA

En alweer een teaser. Dit keer is hij afkomstig van Mercedes-Benz. Die warmt ons graag op voor het vierde lid van de A-familie, de GLA. Op de IAA wordt hij onthuld.

Over exact 4 weken brandt de IAA weer los, de grootste autobeurs van de wereld. Maak je borst maar alvast nat, want de komende maand gaan autofabrikanten ons bestoken met teasers en andere opwarmrondes rond nieuwe modellen. Mercedes-Benz bijvoorbeeld, die in Frankfurt het doek gaat trekken van de GLA-klasse. De nieuwe Benz is een lid van de A-familie en dat zal hem goed aan te zien zijn, zowel optisch als technisch.

Motoren

In de teaser is te zien dat een van de verkrijgbare motoren de GLA 250 zal zijn. Deze viercilinder zal net als in de A 250 een vermogen van 211 pk leveren. Voor wie met minder ook wel afkan is er de GLA 200, goed voor 156 pk. Dieselen zal mogelijk zijn met de 200 en 220 CDI met respectievelijk 136 en 170 pk. In een later stadium volgt dan nog het absolute topmodel, de GLA 45 AMG. Aangeduwd door een 360 pk sterke viercilinder-turbobenzine belooft dit een zeer snelle crossover-achtige te zijn. De lancering van de Mercedes GLA vindt nog dit jaar plaats.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken