Nieuws

Zie ginds komt de… Fiat 500

Zie ginds komt de… Fiat 500

Nee, dit is geen vakkundige Photoshop, maar waterdichte Fiat 500-tjes die het ruime sop hebben gekozen. De Italianen bouwden deze ludieke jetski’s ter gelegenheid van het U.S. Open of Surfing om Fiat in Amerika verder te promoten.

Het is ongetwijfeld bekend dat Fiat graag een stevige voet aan Amerikaanse wal wil hebben. Sinds 2011 is het merk weer terug in het land van de onbegrensde mogelijkheden en tot op heden is dat een uitstekende stap geweest. De Amerikanen staan de Fiat 500, en dan vooral de Abarth-tjes, in grote getale al op te wachten aan de kade; iedere maand worden er weer meer verkocht en het is zelfs dankzij de Amerikaanse markt dat het merk nog kan blijven glimlachen. In Europa gaat het namelijk niet zo denderend met Fiat, en dus blijven de Italianen de Amerikanen enthousiasmeren met ludieke acties als deze grappige waterratjes.

500L
Hoe de technische kant van de 500-jetski’s er uitziet vertelt Fiat niet, enkel dat ze stuk voor stuk ‘erg krachtig’ zijn en ‘louter ter vermaak van de bezoekers van de openingsdag van het surf-event in Californië’. Er zou zelfs een heuse boot zijn op basis van de Fiat 500L.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Zie ginds komt de… Fiat 500
Zie ginds komt de… Fiat 500
Redactie
Door Redactie

Zoeken