Nieuws

Michalak bouwt Smart Fortwo om tot sportauto

Michalak bouwt Smart Fortwo om tot sportauto

Een Smart Fortwo ombouwen tot een sportauto? Dat klinkt misschien heel erg vreemd maar het behoort binnenkort tot de mogelijkheden. Dit is de Michalak C7, een sportauto op basis van de Smart Fortwo.

Aan het productiemodel moet nog hard worden gewerkt maar Michalak Design presenteert op de Autosalon van Genève deze C7 Concept. Michalak Design is bekend van tuning- en stylingaccessoires voor diverse automerken waaronder Smart.
 

Smart Fortwo als basis

Als basis voor deze sportauto heeft Michalak de Smart Fortwo gebruikt. Speciaal daarvoor is een kit ontwikkeld waarmee de Smart simpelweg is om te toveren tot deze sportauto welke op dit moment onder de naam C7 schuil gaat.
 

Goedkoop

Zoals te zien is op de foto wordt de auto compleet gestript en blijft er van de Smart eigenlijk nog maar weinig over. Toch worden er grote delen van de Smart overgenomen. Later dit jaar zal de productie van de kit starten. Hiermee kun je zelf je Smart ombouwen tot een sportauto als deze C7. De prijzen beginnen waarschijnlijk nog onder de € 5.000,-.
 

Meer informatie volgt...

Op de Autosalon van Genève zal Michalak Design de auto officieel onthullen. Tegen die tijd komt er ook meer informatie beschikbaar.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Michalak bouwt Smart Fortwo om tot sportauto
Michalak bouwt Smart Fortwo om tot sportauto
Redactie
Door Redactie

Zoeken