Nieuws

MG facelift de TF

MG facelift de TF

MG toont op de AutoRAI voor het eerst de vernieuwde TF. Aan de buitenkant is er weinig nieuws te melden. Maar bij de uitrusting des te meer. Ook is er een speciale editie van de MG.

Een van de grotere veranderingen aan de 2005 MG TF is de achterruit, want daar zit nu een verwarmbare glazen achterruit. Ook is het onderstel aangepast. Voor een veiliger en comfortabeler onderstel heeft MG de dempers aangepast en de veerverhoudingen verlaagd. Voor klanten die toch een sportief onderstel kan er voor een sportonderstel gekozen worden. Die is voorzien van stuggere dempers.
 
Uitrusting
De uitrusting van de TF is er ook op vooruit gegaan. Tegenwoordig is centrale portiervergrendeling met afstandbediening, een lederen stuurwiel en handremgreep, een aluminum pookknop en elektrisch verwarmde buitenspiegels standaard op elke TF. De vanaf prijs voor de vernieuwde MF TF is €28.590,-
 
Oxford SE
Ten tijde van de AutoRAI heeft MG nog een speciale versie van de MG TF in haar gamma zitten, namelijk de MG TF Oxford SE. De speciale editie is gebaseerd op de MG TF 135. De auto kan geleverd worden in de kleur British Racing Green of de kleur Pearl Black lak. Standaard heef de Oxford SE een champagne lederen bekleding, wortelnotenhouten afwerking op de deurpanelen, het chrome pack en 16- inch lichtmetalen velgen, grotere schijfremmen dan normale MG’s en een Instant Mobility System. De Oxford SE kost 33.190 euro.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
MG facelift de TF
MG facelift de TF
MG facelift de TF
Redactie
Door Redactie

Zoeken