Nieuws

Ervaar elektrisch rijden met de Renault ZOE Experience

Ervaar elektrisch rijden met de Renault ZOE Experience

Met een virtueel dealerschap op Facebook wil Renault Nederland de introductie van de ZOE kracht bijzetten. Via de Facebook-pagina van Renault Nederland is het zeer eenvoudig om een afspraak te plannen om kennis te maken met de elektrische auto.

Wij concludeerden het al tijdens onze rij-impressie, de Renault ZOE gaat elektrisch rijden veel meer bereikbaar maken. En Renault wil dat natuurlijk graag zoveel mogelijk stimuleren. Om dat te doen heeft de importeur een soort van virtueel dealerschap geopend op Facebook. Daar kun je de nodige informatie over de ZOE vinden, maar bovendien in een paar supersnelle stappen een afspraak plannen om met de auto kennis te maken. Je selecteert de vestiging van je voorkeur, kiest een tijdstip en vervolgens ontvang je per mail een bevestiging.

Meer dan een proefrit
Renault wil met de zogenaamde ZOE Experience meer bieden dan zomaar een proefrit. Bij de dealer ga je met de auto rijden, krijg je uitgebreid uitleg en komt bijvoorbeeld ook de laadprocedure aan bod. Ervaren hoe een elektrische auto rijdt? Wij kunnen je adviseren eens kennis te gaan maken met de € 20.990,- kostende ZOE. Dan weet je ook waar je over praat!

Meer informatie op Facebook!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Ervaar elektrisch rijden met de Renault ZOE Experience
Redactie
Door Redactie

Zoeken