Nieuws

Lexus CT 200h tijdelijk met gratis racefiets

Lexus CT 200h tijdelijk met gratis racefiets

De samenwerking tussen Lexus en het fietsenmerk van de Belgische wielerlegende Eddy Merckx bereikt z´n hoogtepunt. Als je namelijk een gloednieuwe CT 200h bestelt levert Merckx er namelijk een op maat gemaakte EMX-1 gratis bij!

Het eerste contact tussen de Belgen en de Japanners ontstond toen Merckx afgelopen jaar zijn tijdritfiets in de windtunnel van Lexus wilde testen. Om dit verband kracht bij te zetten komen beide fabrikanten nu dus met de speciale actie. De ´gratis´ EMX-1 wordt afgemonteerd met een Shimano 105 en Fulcrum 7 wielen en heeft een retailprijs van € 2.195,-.

Twee pakketten
Naast de actie met de fiets komt Lexus ook met twee nieuwe pakketten bij een nieuwe CT 200h. Zo is er het Eddy Merckx Carbon pakket, dat een afsluitbare allesdrager, carbon spiegelkappen, carbonlook design dak en carbon interieurdelen omvat. Het pakket staat voor € 1.500,- op de prijslijst. Daarnaast is het Eddy Merckx Chrome-pakket beschikbaar. Hiermee wordt de nieuwe Lexus voorzien van een beschermstrip op de achterbumper en chromen ornamenten aan de zijkanten. Ook een Twinny Load fietsendrager ontbreekt niet. Het Chromepakket vraagt een extra investering van € 1.250,-.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken