Nieuws

Lexus plakt prijs op meerdere uitvoeringen IS 300h

Lexus plakt prijs op meerdere uitvoeringen IS 300h

Alle prijzen van de nieuwe Lexus IS 300h zijn bekend. Het aanbod bestaat uit zes verschillende uitvoeringen die vanaf € 36.990,- in de prijslijsten staan. Van de eerste twee uitvoeringen hoorde we al eerder, nu komen daar vier varianten bij.

Dat Lexus met de IS 300h, ondanks de 20% bijtelling, de standaard hoog legt vertelden we drie weken geleden al. Climate control, 16 inch lichtmetaal en een uitgebreid Lexus audiosysteem behoren tot de basisuitrusting van de IS 300h, die voor € 36.990,- van eigenaar verwisselt. Ook de First Edition voor snelle beslissers was ons bekend; LED-koplampen, parkeerhulp, stoel- en stuurwielverwarming en 17 inch lichtmetalen velgen behoren allemaal tot de uitrusting die minimaal € 41.990,- moet kosten. Daar voegt Lexus nu de Business Line, Business Line Pro, F Sport Line en de Luxury Line aan toe.

Business Line (Pro)
Bovenop de standaarduitvoering van de IS 300h wordt de Business Line met onder meer 10-spaaks 17 inch lichtmetalen velgen, dual zone airconditioning met S-Flow, parkeerhulpcamera, regensensor en automatisch dimmende binnenspiegel uitgevoerd. De prijs van de Business Line bedraagt € 39.990,-.
Een stapje hogerop in de prijslijst vinden we de Business Line Pro, waarvoor € 3.400,- extra neergelegd dient te worden. Je krijgt dan lederen bekleding, parkeersensoren vóór en achter, stoelverwarming vóór en elektrisch verstelbare voorstoelen bovenop de ‘normale’ Business Line.

F Sport Line
Wie liever iets sportievers heeft kan gaan voor de Lexus IS 300h Sport Line. Deze kost € 45.590,- en is voorzien van onder meer een F Sport onderstel, speciale sportstoelen, een F Sport stuurwiel en een andere grille en voorbumper, inclusief LED-koplampen. Ook worden 18 inch lichtmetalen velgen en een ander instrumentarium die gebaseerd zijn op de LFA, gemonteerd.

Luxe
De uitvoering die de meeste nadruk op luxe en klasse legt is de Luxury Line. Deze uitvoering is direct de duurste en staat voor € 48.790,- in de orderboeken. Echt houten decoratiepanelen, stuurwielverwarming, elektrisch verstelbare stuurkolom, Blind Spot Monitor & Rear Cross Traffic Alert zetten deze variant op de hoogste trede in het gamma van de IS 300h.

Red Carpet Treatment
Bij iedere IS 300h wordt het Red Carpet Treatment standaard geleverd. Deze service omvat een haal- en brengservice, vervangend vervoer en een vaste servicemonteur bij bijvoorbeeld een grote onderhoudsbeurt.

De Lexus IS 300h zal vanaf juni bij de dealers staan.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Lexus plakt prijs op meerdere uitvoeringen IS 300h
Lexus plakt prijs op meerdere uitvoeringen IS 300h
Lexus plakt prijs op meerdere uitvoeringen IS 300h
Lexus plakt prijs op meerdere uitvoeringen IS 300h
Redactie
Door Redactie

Zoeken