Nieuws

Chevrolet Camaro SS

Chevrolet Camaro SS laat zijn gezicht zien

Spannend, spannend. Achter de coulissen staat een verbeterde Chevrolet Camaro SS te trappelen om het podium te bestijgen. Op de autoshow van New York is het zover en om de spanning alvast iets op te voeren laat hij nu al even zijn neus zien.

Chevrolet Camaro SS laat zijn gezicht zien

Voor de Nederlandse markt is de Chevrolet Camaro weliswaar verre van interessant, maar dat mag de pret rond de auto, en zeker de SS als een van bruutste van allemaal, niet drukken. Een leven rondom de automobiel kan zo leuk zijn als je soms niet telkens stilstaat bij de Hollandse belastingdruk op rochelende CO2-monsters. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar wat Chevrolet van de Camaro SS voor de komende jaren heeft gemaakt, want volgens moederbedrijf General Motors zal de facelift de belangrijkste verandering voor de vijfde generatie Camaro behelzen.

Goed gezelschap
Wat er verandert verklappen ze echter nog niet. Daarvoor moeten we nog een weekje wachten, totdat de deuren van de New York Auto Show geopend worden. De Camaro SS zal in de Big Apple overigens in goed gezelschap verkeren met de Corvette Stingray en de Camaro SS ‘performance sedan’. De hele productieserie van ‘performance editions’ die Chevrolet in Amerika zal aanbieden is hiermee gecompleteerd.

Aan het eind van de herfst zal de nieuwe Camaro SS op het Europese continent arriveren, terwijl aan het eind van het jaar de Stingray zijn marktdebuut beleeft.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers