Nieuws

Volkswagen Beetle Cabrio wappert met prijslijst

Volkswagen Beetle Cabrio wappert met prijslijst

Om de lente in te luiden heeft Volkswagen de nieuwe Beetle Cabrio in de showroom gezet. En daar horen natuurlijk prijzen bij. Hier zijn ze!

De nieuwe Beetle Cabriolet combineert volgens Volkswagen klassieke details, zoals het compacte dashboard en een extra handschoenenkastje in carrosseriekleur, met moderne stijlelementen waaronder de keuze uit verschillende infotainmentsystemen en het unieke Fender Sound System. Een elektrisch te bedienen stoffen cabriokap is standaard en opent en sluit zich in een vlotte 9,5 seconden. Andere welkome cabrio-features als verwarmde voorstoelen, een afdekhoes en een in delen neerklapbare achterbank zijn eveneens altijd aan aanwezig.

Prijzen
De nieuwe Volkswagen Beetle Cabrio is er in de uitvoeringen Trend, Design en Sport. Prijzen beginnen bij € 26.150,- voor de 1.2 TSI-motor met 105 pk. Daarnaast is er de 160 pk sterke 1.4 TSI waarvoor minimaal € 30.730,- overhandigd moet worden, terwijl de 2.0 TSI minstens € 38.870,- kosten. Dieselen met de Beetle Cabriolet kan ook, en wel met de 1.6 en 2.0 liter TDI. Die zijn er respectievelijk vanaf € 30.150,- en € 36.200,-. Ludiek (voor liefhebbers) is het kunnen laten beletteren van de achterklep met ‘Kever’. Daarvoor vraagt Volkswagen een meerprijs van € 51,-.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Volkswagen Beetle Cabrio wappert met prijslijst
Volkswagen Beetle Cabrio wappert met prijslijst
Redactie
Door Redactie

Zoeken