Nieuws

Toyota zet nieuwe RAV4 in de spotlights

Toyota zet nieuwe RAV4 in de spotlights

Toyota zet op de Autosalon van Genève twee kanten van de nieuwe RAV4 extra in de spotlights. Er is een stoer aangekleed exemplaar dat de toevoeging ‘Adventure’ kreeg en er is een RAV4 Premium. Ook al een conceptcar, dus geen van beiden is te koop.

De gehele koets is in het geval van de laatste, de Premium, in de tint ‘Deep Bronze’ gespoten. Noteer ook een grille met een horizontale lamel, flink extra LED-verlichting en een verchroomde spoiler. Chroom is ook in de achterbumper verwerkt, er zijn beschermplaten in geborsteld aluminium en voor de gelegenheid zijn de uitlaten mooi geïntegreerd. De 20 inch wielen zijn hier eveneens aluminiumkleurig. Ze passen op die manier ook bij de dakrails. In het interieur werd gekozen voor leder in grijs en zwart met zowel zwarte piping als dubbele sierstiknaden. Dat moet er niet alleen luxueus maar ook nog eens robuust uitzien.

RAV4 Adventure
De RAV4 Adventure benadrukt de terreincapaciteiten van de RAV4. De aanpassingen zijn al met al best  bescheiden maar hebben toch een grootse uitwerking. Er is een nieuwe donkerrode koetswerkkleur en 20 inch lichtmetaal. Bredere wielbogen moeten die laatste binnen het koetswerk houden. De voor- en achterbumper en uitlaatlijn met dubbele uitlaat zijn eveneens specifiek voor de Adventure ontworpen. Specifieke dakrails en donkere zijruiten maken de lijst compleet. Technische aanpassingen zijn er niet.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Toyota zet nieuwe RAV4 in de spotlights
Toyota zet nieuwe RAV4 in de spotlights
Toyota zet nieuwe RAV4 in de spotlights
Redactie
Door Redactie

Zoeken