Nieuws

Volkswagen Golf Variant Bluemotion

14% bijtelling voor VW Golf Variant Bluemotion

Met de Golf Variant Blue Motion kunnen snelle beslissers rekenen op maximaal belastingvoordeel. De Golf Variant is in Bluemotion-uitvoering namelijk nog dit gehele jaar te bestellen met 14% bijtelling.

14% bijtelling voor VW Golf Variant Bluemotion

De Renault Mégane Estate en Ford Focus Wagon krijgen er een geduchte concurrent bij in de vorm van de kersverse ´Auto van het Jaar 2013´. Volkswagen heeft namelijk de nieuwe Golf Variant gepresenteerd welke er meteen ook als Bluemotion komt. We kunnen er vergif op innemen dat een groot deel van de productie rechtstreeks naar Nederland zal komen aangezien hij (alleen) dit jaar in aanmerking komt om ingeschaald te worden in de felbegeerde categorie voor 14% bijtelling.

110 pk TDI
Wie voor eind 2013 de nieuwe Golf Variant Bluemotion afgeleverd krijgt kan gedurende de gehele looptijd van zijn of haar contract rekenen op deze 14% bijtelling. Dat alles is te danken aan de 110 pk en 250 Nm sterke 1.6 liter TDI-motor welke zeer efficiënt met brandstof omspringt. Samen met diverse aanpassingen aan de carrosserie (verbetering van de luchtweerstand), een aangepaste versnellingsbak en banden met een lagere rolweerstand scoort de Golf Variant Bluemotion slechts 87 g/km. Het verbruik ligt met 3,3 l/100 km eveneens bijzonder laag. En daar profiteer je van!

De prijzen van de nieuwe Golf Variant Bluemotion worden in aanloop naar zijn marktintroductie bekend gemaakt. Die staat gepland voor deze zomer.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
14% bijtelling voor VW Golf Variant Bluemotion
14% bijtelling voor VW Golf Variant Bluemotion

Zoeken

Merk- & modeldossiers