Nieuws

Kia pro_ceed GT

Kia pro_cee´d GT ook als First Edition

Tegelijk met de komst van de sportieve pro_cee’d GT introduceert Kia een gelimiteerde uitvoering. Deze ´First Edition´ beschikt over een unieke kleur welke tevens te zien is op het showmodel op de Autosalon van Genève.

Kia pro_cee´d GT ook als First Edition
Naast de reguliere uitvoering zal Kia de pro_cee’d GT ook leveren als gelimiteerde First Edition. Het model is vanaf 1 april leverbaar, wordt in een oplage van 500 exemplaren gemaakt en is gespoten in Tri-coat wit. Daarnaast beschikt de First Edition standaard over rode accenten onder de voorste luchtinlaat, 19 inch lichtmetalen velgen met hoogglanszwarte spaken, vierpunts LED dagrijverlichting, hoogglanszwarte spiegelkappen, roestvrijstalen dorpelstrips met roodverlichte GT-emblemen en een uniek nummer. Ook rode verlichting onder het dashboard en speciale velours matten met dubbele rode stiksels behoren toe aan deze First Edition. Tot de standaarduitrusting, die ook van toepassing is op de luxe versies van de reguliere pro_cee’d, behoren Xenon koplampen, airconditioning met automatische klimaatregeling en een panoramisch glazen dak.

De prijzen van de First Edition zijn, net als de prijzen voor de reguliere pro_cee’d GT, nog niet bekend. Overigens meldt Kia wel dat er slechts twintig van naar Nederland komen.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Kia pro_cee´d GT ook als First Edition
Kia pro_cee´d GT ook als First Edition

Zoeken

Merk- & modeldossiers