Nieuws

Minimale facelift Hyundai ix35

Minimale facelift Hyundai ix35

In Genève zal Hyundai het doek van de opgefriste editie van de ix35 trekken. Erg veel wordt aan de populaire opvolger van de Tucson echter niet gewijzigd.

Je zal je in het model moeten verdiepen om de nieuwe koplampen met LED-dagrijlichten te kunnen onderscheiden van de versies zonder die verlichting die de afgelopen drie jaar aan de man werden gebracht. Binnenin hetzelfde laken en pak. Ook hier subtiele aanpassingen waarover Hyundai overigens nog niet over in detail wil treden.

Diesel
En dan is er nog een bescheiden technische aanpassing. De 2.0 liter dieselmotor, goed voor 136 pk, laat zich niet alleen combineren met een aandrijflijn met vierwielaandrijving, maar kan voortaan ook gecombineerd worden met een automatische transmissie.

Tegenvaller
Alle details maakt Hyundai ons in Genève bekend, maar reken niet op schokkende wijzigingen. En dat vinden wij eigenlijk best jammer. De ix35 is zeer populair en daardoor een veel geziene auto op ons wegennet. Het is dan altijd prettig om weer wat vernieuwends te zien.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken