Nieuws

Renault Clio RS

Renault prijst Clio RS

De nieuwe Renault Clio RS heeft zijn prijskaartje opgeplakt gekregen. Vanaf april 2013 wordt er na het overmaken van minimaal € 25.990,- een order geplaatst bij Renault Sport Technologies. En zoals verwacht is dat een prijsniveau dat precies gelijk ligt aan de concurrentie.

Renault prijst Clio RS
Op vermogen, uitstraling en prijs ontlopen de hot hatchbacks in het B-segment elkaar amper. Merkvoorkeur en smaak zijn vooral van doorslaggevend belang. Om de keuze nog wat moeilijker te maken heeft Renault de Clio RS in deze vijver vrijgelaten. En als je het ons vraagt is dat ook een heel smakelijk geval!

Uitrusting en prijs Renault Clio RS
De 200 pk en 240 Nm sterke Clio RS kost minimaal € 25.990,-. In dat geval is de uitrusting uiteraard keurig voor elkaar. Elke Clio RS wordt geleverd met onder meer een sportonderstel, 17 inch lichtmetalen wielen, een dubbele uitlaat en een specifieke R.S.-voorbumper, een achterbumper met diffuser, een achterspoiler en sideskirts. Het interieur ademt ook sportiviteit met een sportstuur, sportstoelen en aluminium pedalen. Verder is de Clio RS standaard uitgerust met climate control, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, licht- en regensensor, elektrisch bedienbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels en het multimedia- en navigatiesysteem MediaNav. Wie nog een stapje verder wil gaan kan kiezen uit een aantal opties. Interessant zijn natuurlijk de 18 inch lichtmetalen wielen (€ 495,-) en het CUP-sportonderstel (€ 995,-) voor het betere stuurwerk. Wie op leer wil zitten betaalt € 995,- en navigeren middels Renault’s R-Link kan door € 595,- bij te betalen.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Renault prijst Clio RS
Renault prijst Clio RS

Zoeken

Merk- & modeldossiers