Nieuws

Ferrari F150 houdt de gemoederen bezig

Ferrari F150 houdt de gemoederen bezig

Het is dé auto waar we in Genève naar uitkijken: de Ferrari F150. Deze opvolger van de Enzo houdt ons al tijden bezig en het lijkt erop dat Ferrari ons ook echt pas op de beursvloer (dinsdag 5 maart) de details gaat onthullen!

Met een matige teaser probeert Ferrari onze aandacht vast te houden. Nou, daar heb je geen teaser voor nodig hoor. We kijken al maanden met spanning uit naar dit moment. Hoe vaak gebeurt het immers dat Ferrari een absolute supercar presenteert? Daar moeten we jaren en jaren geduld voor hebben.

Een update
Gelukkig weten we inmiddels al het nodige. We kennen inmiddels al wat specificaties, hebben de F150 al horen brullen en we hebben al een blik op het interieur van de F150 kunnen werpen. De teasers hebben zelfs al een glimp van het design vrijgegeven. Het echte wachten is nu op het gehele design en de definitieve cijfers.

Tipje van de sluier
Ferrari lijkt de auto daadwerkelijk pas op 5 maart te onthullen, maar geeft wel aan de komende dagen nog een tipje van de sluier op te lichten. Wij houden het voor je in de gaten en melden ons natuurlijk als er nieuws is!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken