Nieuws

Fiat 500 GQ

Fiat 500 GQ: speciaal voor de ‘hippe’ man

In samenwerking met het magazine Gentlemen’s Quarterly presenteert Fiat de 500 GQ. Deze speciale editie wordt volgens Fiat een ‘Gentlemen’s car’, speciaal voor de man van het derde millennium. De auto zal oranje details bevatten en vanaf juni dit jaar bij de dealers staan.

Fiat 500 GQ: speciaal voor de ‘hippe’ man
De 500 GQ zal tijdens de Autosalon van Genève debuteren op de stand van Fiat. De 500 GQ is gebaseerd op de 500S, maar zal afwijken op een aantal kleine puntjes. Er wordt een tweekleurige lak, in de kleuren metallic grijs/zwart, op de carrosserie gespoten. Daarnaast komen er chromen spiegelkappen, speciale 16 inch velgen en verschillende verwijzingen op het exterieur om te bevestigen dit toch echt de hypermoderne Fiat 500 GQ is. Binnenin zal de 500 GQ fleurig bekleed worden met oranje gestikte leren bekleding. Deze bekleding is speciaal ontworpen voor de 500 GQ en zal volgens Fiat comfort en karakter samenvoegen in het nieuwe autootje. Aluminium sportpedalen, leer op de versnellingspook en een oranje gekleurd logo op het dashboard maken het interieur af.

Motorengamma Fiat 500 GQ
Fiat levert de 500 GQ als hatchback en als cabrio. Er is de keuze uit een 69 pk sterke 1.2, een 100 pk sterke 1.4 en de 0.9 liter metende TwinAir motor. De laatste perst er 85 pk uit. Dieselen kan alleen in de 95 pk 1.3 MultiJet. Alle motoren krijgen een handgeschakelde bak mee. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Fiat 500 GQ: speciaal voor de ‘hippe’ man
Fiat 500 GQ: speciaal voor de ‘hippe’ man
Fiat 500 GQ: speciaal voor de ‘hippe’ man

Zoeken

Merk- & modeldossiers