Nieuws

Chevrolet Captiva

Chevrolet vernieuwt de Captiva

Met slechts een enkele foto geeft Chevrolet ons te kennen dat er een gefacelifte Captiva in Genève staat. Diverse wijzigingen aan de voor- en achterzijde moeten de gefacelifte Captiva weer wat meer op de kaart zetten.

Chevrolet vernieuwt de Captiva
Pas in Genève zal Chevrolet ons alle details vertellen, maar voor nu kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten. De Captiva krijgt een vernieuwd front met een lagere voorbumper, hertekende grille en nieuw gevormde mistlampen. Hoe dat eruit ziet moeten we afwachten tot Genève. Waar we wel zicht op hebben is de gewijzigde achterzijde. We zien heel duidelijk nieuwe LED-achterlichten, vierkante uitlaatpijpen en een hertekende achterbumper. Met nieuwe 18 inch lichtmetalen wielen maakt Chevrolet de facelift rond.

Meer comfort
De in Zuid-Korea gebouwde Amerikaanse SUV krijgt ook wat uitrusting betreft een opwaardering. De Captiva heeft nu standaard keyless entry & start voor de luxere uitvoeringen. In het interieur hebben de stoelen nieuwe kleuren en bekleding gekregen, (de topuitvoeringen leer) en een andere bekleding van het instrumentenpaneel. Een dual-zone klimaatsysteem, sfeerverlichting en verwarmde achterstoelen zorgen in bepaalde versies voor nog meer comfort.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers