Nieuws

Nederlands tintje met MINI Holland Street

Nederlands tintje met MINI Holland Street

Voordat er een ´Nederlandse´ MINI uit het Limburgse Born rolt moeten we nog even geduld hebben, maar daar heeft MINI iets op verzonnen. De Britse fabrikant presenteert namelijk een speciaal pakket onder de noemer Holland Street. Toch een beetje Hollands, niet?

Het unieke pakket van de MINI is verkrijgbaar als One (D), One (D) Clubman en de One (D) en Cooper (D) Countryman. Als Holland Street is de compacte Brit additioneel uitgerust met navigatie, airconditioning, sportstoelen met stof/lederen bekleding, multifunctioneel met leder bekleed sportstuur, MINI Connected, cruise control, Chroom Line-interieur en -exterieur, 16 inch lichtmetalen velgen 6-Star Twin Spoke, witte knipperlichten en verchroomde spiegelkappen. De Countryman beschikt overigens over 17 inch schoeisel. De MINI Holland Street is te herkennen aan een Holland Street Badge op de B-stijlen van de auto.


Ruim twee mille voordeel
Spijtig genoeg is de Nederlandse dakvlag niet standaard aanwezig op de Holland Street. Uiteraard is hij tegen meerprijs verkrijgbaar, maar wij hadden hem stiekem wel verwacht bij het € 2.300,- kostende pakket. Rijden in een MINI Holland Street is overigens mogelijk vanaf € 20.995,-, waarbij het pakket een voordeel van ruim drie mille omvat. Hetzelfde pakket op de MINI Countryman kost € 2.800,- en daarmee rijd je een MINI Countryman Holland Street voor € 28.295,-. Een prijsvoordeel van € 2.185,-.MINI Brick Lane pakkket

Naast het Holland Street-pakket introduceert MINI ook nog het MINI Brick Lane-pakket. Dit betreft een exterieurpakket voor de MINI Hatchback One (D) om het exterieur nog ietwat opvallender te maken. Dan moet je denken aan felgekleurde spiegelkappen, bijbehorende motorkap- en dakstrepen, gekleurde side scuttles en een opvallende gekleurde badge aan de voorkant. Het Brick Lane-pakket is te verkrijgen voor € 500,- op zowel nieuwe, als bestaande modellen. De naam Brick Lane komt overigens van een straat in Londen waar neonlicht, ‘curry houses’ en kleurige graffiti de boventoon voeren.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nederlands tintje met MINI Holland Street
Redactie
Door Redactie

Zoeken