Nieuws

SIV-1 Concept: SsangYong kan het wel!

SIV-1 Concept: SsangYong kan het wel!

Soms kunnen wij een autofabrikant niet doorgronden. Neem SsangYong. Afschuwelijk lelijke auto’s bouwde het merk vroeger, om ons vervolgens te verrassen met de Korando en aantrekkelijke conceptcars. Maar de nieuwe Rodius is dan weer afgrijselijk. En nu, slechts daags na de Rodius, presenteert SsangYong deze flitsende SIV-1 Concept. Begrijp jij het nog?

De SsangYong SIV-1 Concept zal zijn officiële première beleven op de Autosalon van Genève. SIV-1 staat voor Smart Interface Vehicle, wat volgens SsangYong weer staat voor een nieuw autoconcept genaamd ‘Multi Interface Mid-Premium CUV’. En alsof dat al nog niet genoeg is, markeert de SIV-1 ook nog de nieuwe designtaal van SsangYong. Dat laatste ziet er veelbelovend uit, maar klinkt wat dubieus omdat we onlangs nog voorgesteld zijn aan de nieuwe Rodius.

Opvolger Korando?

Met een lengte van 4,5 meter, een breedte van 1,89 meter en een hoogte van 1,65 meter is de SIV-1 Concept een tikkeltje groter dan de Korando die SsangYong nu twee jaar produceert. De SIV-1 zou dus zomaar een voorbode van de toekomstige Korando kunnen zijn. In het interieur wordt de SIV-1 gekenmerkt door vier individuele kuipstoelen en SsangYong prijst ook het hoge veiligheidsniveau en het rijcomfort van de SIV-1. Meer informatie vanuit Genève.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
SIV-1 Concept: SsangYong kan het wel!
Redactie
Door Redactie

Zoeken