Nieuws

McLaren P1 ligt weer klein tipje van de sluier op

McLaren P1 ligt weer klein tipje van de sluier op

Terwijl men is begonnen de stands in Genève op te bouwen krijgen we langzaam maar zeker meer zicht op de primeurs. Eén van de grote sterren daaronder vormt zonder meer deze McLaren P1. En McLaren licht opnieuw een heel klein tipje van de sluier op.

Hoe vaak we de McLaren P1 ook al hebben gezien, we weten feitelijk nog helemaal niets. In Parijs presenteerden de Britten de auto als conceptcar, maar naast wat superlatieven liet men geen enkel concreet detail los. Het vermogen? Het koppel? De krachtbron dan? Of het gewicht? Niets van dat alles. Ja, ze lieten weten dat de achterspoiler omhoog komt zodra dat nodig is en net als in de Formule 1 continue de juiste hoek bepaalt ten behoeve van de prestaties. Precies datzelfde laat McLaren ons nu opnieuw weten, maar dan geïllustreerd met een korte video.

Digitaal instrumentarium uit de Formule 1

Het enige eigenlijk echte nieuws aan het persbericht dat ze vandaag tot ons lieten komen is het digitale instrumentarium. Dat doet sterk denken aan de groen, rood, blauwe schakelindicator zoals we die ook uit de F1 kennen. Maar daar houdt echt alles mee op. "Meer details over de McLaren P1 volgt als we dichterbij Genève komen", laten ze ons weten. Oké, dan bewaren we ons geduld nog even. 

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
McLaren P1 ligt weer klein tipje van de sluier op
McLaren P1 ligt weer klein tipje van de sluier op
Redactie
Door Redactie

Zoeken