Nieuws

Chrysler 300C Cabriolet!

Chrysler 300C Cabriolet!

De Amerikaanse carrosseriebouwer Newport Convertible Engineering heeft de Chrysler 300C onthoofd. De vierdeurs 300C is voorzien van een softtop kap en ziet er een beetje vreemd maar wel erg gelikt uit.

Newport Convertible Engineering is opgericht in 1983 met als doel om cabrioletversies van bestaande dichte auto´s te ontwikkelen en bouwen. NCE heeft een uniek portfolio dat in de ruim 20 jarige geschiedenis van het bedrijf is opgebouwd met indrukwekkende automobielen. Neem bijvoorbeeld cabrioletversies van de Rolls-Royce Silver Seraph, Mercedes S-klasse en CL, Cadillac CTS, Jaguar S-type, Hummer H2, BMW 7-serie, Bentley Arnage en Lamborghini Diablo. Bij NCE zijn bijna alle wensen mogelijk en zo geven ze zelfs aan dat er naar wens een Maybach 62 Cabriolet of een Land Rover Range Rover Cabriolet mogelijk is. Niets gaat NCE te ver. NCE is nu een leidende carrosseriebouwer op het gebied van cabriolets.

Softtop
Hun nieuwste project is deze Chrysler 300C. Chrysler zelf zal de 300C waarschijnlijk nooit als cabriolet op de markt brengen maar voor wie dat wel graag zou willen, NCE bouwt ´em wel! Men heeft het dak van de 300C afgehaald en er een softtop kap opgebouwd. Deze vouwt zich simpel op in de kofferbak en alles is netjes weggewerkt. Het staat wel vreemd om een vierdeurs sedan ineens als cabriolet te zien maar NCE heeft er wel weer een knap staaltje werk mee neergezet.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Chrysler 300C Cabriolet!
Chrysler 300C Cabriolet!
Redactie
Door Redactie

Zoeken