Nieuws

Sportief studiemodel: VW Caddy Combi Life

Sportief studiemodel: VW Caddy Combi Life

Volkswagen heeft onlangs een studiemodel op basis van de Caddy Combi gepresenteerd. Met deze Caddy Combi Life wil Volkswagen laten zien dat functionaliteit, ruimte en sportiviteit gemakkelijk samen gaan.

Van buiten ziet de Caddy Combi Life er lekker sportief uit. De speciale rode lak met opvallende rode striping springen eruit. Achter de 17 inch lichtmetalen velgen zijn rode remklauwen zichtbaar en de voorbumper heeft een sportieve vormgeving.  De grille is volledig zwart gespoten en ook koplampbehuizing is donker uitgevoerd zoals dat ook bij de Golf GTI het geval is.

Rode accenten
Het interieur van de Caddy Combi Life ziet er eveneens een stuk sportiever uit. Ook in het interieur komen rode accenten terug in de bekleding van de stoelen en deurpanelen, de ventilatieroosters en de versnellingspook. Het driespaaks stuurwiel is bekleed met leer en de deurgrepen zijn van aluminium.

Verlaagd onderstel
Deze Caddy ziet er niet alleen sportief uit, hij rijdt ook sportief. Het onderstel is verlaagd en de besturing is aangepast op sportiviteit. Hierdoor moet het gehele rijden sportiever ervaren worden dan met een gewone Caddy (Combi).

Een prima combinatie
In de Caddy Combi Life is plaats voor 5 personen en veel bagage, hij ziet er sportief uit en rijdt bovendien ook sportief. Volkswagen wil laten zien dat je hiermee een prima combinatie hebt en zal afhankelijk van de reacties van het publiek verder gaan met dit concept. Of de auto zo in productie zal gaan als hij hier te zien is is onwaarschijnlijk maar veel kenmerken zouden terug kunnen komen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Sportief studiemodel: VW Caddy Combi Life
Sportief studiemodel: VW Caddy Combi Life
Sportief studiemodel: VW Caddy Combi Life
Redactie
Door Redactie

Zoeken