Nieuws

Gefacelifte Hyundai Genesis Coupé is af

Gefacelifte Hyundai Genesis Coupé is af

Hyundai heeft de gefacelifte Genesis Coupé af. Een medewerker van het bedrijf kon dit niet langer voor zich houden en deelde dit met de rest van de wereld.

Hyundai introduceerde de Genesis Coupé begin dit jaar op de Nederlandse markt. De facelift lijkt zodoende vreesachtig snel te komen, maar in feite bestaat de achterwielaangedreven sportcoupé al sinds 2009. Alleen niet bij ons in Europa. In de Verenigde Staten kennen ze hem al langer en voor hun komt de vernieuwingsslag dus precies op tijd. En wij profiteren nu wel tegelijk mee.

Vernieuwingen
Sinds de lancering van de Genesis Coupé onderging Hyundai een stijlevolutie waarbij onder meer de vijfhoekige radiatorgrille werd geïntroduceerd. Een stijlelement dat we binnenkort ook op de neus van de Genesis Coupé vinden, zo blijkt uit deze clandestien geschoten foto’s. Het hertekende front neigt nu naar dat van naar de Veloster. Aan de achterzijde zijn er tevens nieuwe lichtunits, met LED-technologie. En een nieuwe bumper en gewijzigde uitlaat zijn de overige aanpassingen.

Techniek
Hyundai broedt ook op technische ingrepen. De ingenieurs van het merk zijn immers al met gecamoufleerde exemplaren gespot op de Nürburgring. Wat die inhouden of wanneer Hyundai de wijzigingen aankondigt, is echter nog niet bekend.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Gefacelifte Hyundai Genesis Coupé is af
Gefacelifte Hyundai Genesis Coupé is af
Redactie
Door Redactie

Zoeken