Nieuws

Twee-kleurige Lancia Ypsilon B-Kini

Twee-kleurige Lancia Ypsilon B-Kini

Met drie heel bijzondere uitvoeringen van de Ypsilon komt Lancia eind dit jaar op de markt. De auto´s zijn voorzien van een twee-kleurige carrosserie. De Ypsilon B-Kini´s hebben ook in het interieur twee kleuren.

De Lancia Ypsilon B-Kini. Het klinkt erg zomers maar moet de stijl en elegantie van het Italiaanse merk onderstrepen. De Ypsilon B-Kini is voorzien van een two-tone carrosserie in wel heel klassieke kleuren. Er zijn drie verschillende uitvoeringen leverbaar. Het verschil zit ´em niet in de uitrusting, maar in de kleuren. De eerste combinatie is Guttuso red met Paganini ivory. De tweede is Caravaggio Brown met eveneens Paganini ivory en de derde variant is gespoten in Caravaggio Brown in combinatie met Rossini Grey. Allemaal bijzondere namen voor de kleuren die Lancia gebruikt heeft voor de Ypsilon B-Kini.

Exclusieve uitrusting
De uitrusting van alle drie de modellen is, zoals gezegd, gelijk. Dat betekent dat alle modellen worden geleverd met een gescheiden climate control, Bose hifi-installatie, cruise control, 16 inch lichtmetalen velgen en een leren stuurwiel met daarop knopjes voor de bediening van de radio. De bekleding is uitgevoerd in dezelfde kleurencombinatie als de carrosserie.

Salon van Parijs
De eerste twee uitvoeringen van de Ypsilon B-Kini zullen tijdens de Salon van Parijs aan het publiek worden getoond. De laatste uitvoering zal daar niet staan maar wordt wel meteen meegenomen in het programma. Wat de Ypsilon B-Kini gaat kosten en wanneer de auto precies bij de dealers staat is nog niet bekend.

Vanaf oktober in Italie
De limited editions van de Lancia Ypsilon zijn vanaf oktober leverbaar in Italie. Een aantal maanden later zal ook de rest van Europa de beschikking krijgen over de Ypsilon B-Kini.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Twee-kleurige Lancia Ypsilon B-Kini
Twee-kleurige Lancia Ypsilon B-Kini
Twee-kleurige Lancia Ypsilon B-Kini
Twee-kleurige Lancia Ypsilon B-Kini
Redactie
Door Redactie

Zoeken