Nieuws

Nieuwe motorvarianten BMW X1 geprijsd

Nieuwe motorvarianten BMW X1 geprijsd

Recent lanceerde BMW de X1 sDrive20i en sDrive20d EfficientDynamics Edition. Die beide modellen vormen de nieuwe instapmodellen van het X1-gamma en zijn nu van een prijskaartje voorzien. Tevens voegt BMW een aantal zaken toe aan de standaarduitrusting.

De BMW X1 moet zich wapenen tegen de ijzersterke en splinternieuwe Audi Q3. En daarbij zijn zuinige, maar krachtige motoren een belangrijk aankoopargument. Die beide criteria gelden zeker voor de nieuwe xDrive20i welke met 184 pk en 270 Nm voor een 0-100 km/h sprint in 7,4 seconden garant staat. De prijs van deze X1 bedraagt € 37.970,- en ligt daarmee 1.000 euro hoger dan de 150 pk sterke xDrive18i die hij vervangt.

EfficientDynamics
In het dieselgamma zien we de komst van de X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition. Die staat vanaf € 39.970,- in de prijslijsten en weet met zijn CO2-uitstoot van 119 gram op veel shortlists van internationale bedrijven te komen.

Uitrusting
BMW laat weten sinds de introductie van de X1 in Nederland 2.700 exemplaren te hebben verkocht. Na de 1-, 3-, en 5-serie is het daarmee de meest populaire BMW in ons land. Met de komst van de nieuwe motoren wil BMW die positie te versterken. Mede daarom wordt de standaarduitrusting per september uitgebreid met een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel, radio BMW Profressional, Bluetooth-telefonie en een USB-aansluiting. Daarnaast wordt – net als bij de nieuwe BMW 1-serie - een attractieve Business versie aan het gamma toegevoegd. Het pakket biedt naast een sportstuurwiel, middenarmsteun, cruise control en Business navigatiesysteem met iDrive ook volautomatische airconditioning en snap-in adapter voor mobiele telefoon.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe motorvarianten BMW X1 geprijsd
Nieuwe motorvarianten BMW X1 geprijsd
Redactie
Door Redactie

Zoeken