Nieuws

Chevrolet Camaro Transformers Edition

Chevrolet Camaro Transformers Edition

De derde film in de Transformers-reeks "Dark of the Moon" gaat deze week in première. En dankzij wat deskundige gespendeerde marketingdollars zijn alle Autobots daarin afkomstig van General Motors. De bekendste, Bumblebee, is net als tijdens de twee vorige films een banaangele Camaro met zwarte strepen.

Voor de liefhebbers van zowel Transformers alsook de Camaro goed nieuws: Bumblebee kun je nu ook op je eigen oprit parkeren, want er komt een Transformers Special Edition Camaro op de markt. Die zal beschikbaar zijn wanneer het model in september in Europa gelanceerd wordt.

Autobot-logo
Het model wordt gekenmerkt door een specifieke gele koetswerkkleur en een set zijschorten en aangepaste voor- en achterbumpers. Daarnaast zijn de motorkap, het dak en de kofferklep voorzien van ruim bemeten zwarte strips, net als de specifieke vleugel op de kofferklep. De 20-inch velgen die gedeeltelijk zwart zijn - of de optionele compleet zwarte 21-inch wielen - hebben een centraal Autobot-logo en dat prijkt ook nog eens op de flank. Aan de binnenzijde wordt zwart leder gecombineerd met gele sierstiknaden en prijkt het Autobot-logo op de hoofdsteunen en in de middenconsole.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Chevrolet Camaro Transformers Edition
Redactie
Door Redactie

Zoeken