Nieuws

Extra laadruimte voor verlengde Volkswagen Amarok

Extra laadruimte voor verlengde Volkswagen Amarok

In september kan de oogst weer worden binnengehaald en dan is extra laadruimte geen overbodige luxe. Laat Volkswagen dan misschien niet geheel toevallig de Amarok met verlengde wielbasis en toegenomen laadruimte in de showroom zetten.

De verlengde wielbasis van de Volkswagen Amarok Dubbele Cabine komt volledig ten goede aan de ruimte van de laadbak. De lengte van de laadbak is ten opzichte van de reguliere versie met 31 centimeter toegenomen tot 1,87 meter. Door deze gegroeide lengte is het ruimteaanbod en het gebruiksgemak van de vierdeurs versie met verlengde wielbasis nog groter.

Werk- én sierpaard
In tegenstelling tot de Amarok Plus Cabine met standaard wielbasis en grijs kenteken, biedt de nieuwe uitvoering met verlengde wielbasis plaats aan vijf inzittenden. Dat maakt de pick-up volgens het merk niet alleen geschikt voor zakelijk gebruik, maar ook voor gelegenheden in de privésfeer. Met eventueel (Highline) een airbag aan de bestuurders- en passagierszijde, ESP, radio RCD310 met zes luidsprekers, een in twee delen opklapbare achterbank met drie zitplaatsen, 17 lichtmetalen velgen, het Elektrisch-pakket, volautomatische airconditioning en lederen accenten is de Amarok daar veilig en comfortabel genoeg voor, aldus Volkswagen.

Accessoirelijn
In technisch opzicht is de verlengde Amarok Dubbele Cabine identiek aan de overige modellen. Dat betekent dat de auto leverbaar is met keus uit twee 2.0 liter TDI-motoren (122 en 163 pk) en dat de klant kan kiezen tussen achterwielaandrijving, 4MOTION permanente vierwielaandrijving of 4MOTION inschakelbare vierwielaandrijving. Qua uitrustingniveaus zijn er drie opties: Easyline, Trendline en Highline. Wie zijn Amarok graag af fabriek wil verpersoonlijken moet nog even geduld hebben; Volkswagen werkt momenteel aan een speciaal accessoireprogramma.

De levering van de verlengde Volkswagen Amarok Dubbele Cabine start zoals gezegd in september met een vanafprijs van € 26.300,- (exclusief BTW en BPM).

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Extra laadruimte voor verlengde Volkswagen Amarok
Extra laadruimte voor verlengde Volkswagen Amarok
Redactie
Door Redactie

Zoeken