Nieuws

Gelimiteerde Jaguar XF & XJ Designer Edition

Gelimiteerde Jaguar XF & XJ Designer Edition

Deze gelimiteerde XF & XJ zijn door Jaguar’s hoofddesigner Ian Callum persoonlijk samengesteld. Tijdens een bezoek aan Nederland heeft de importeur hem gevraagd hoe zijn ideale XF en XJ eruit zien. Het resultaat is deze Designer Editions.

Ian Callum heeft voor de slechts 20 XF´s en 20 XJ´s gekozen voor de lakkkleur Stratus Grey in combinatie met London Tan lederen bekleding en een Piano Black dashboardafwerking. Wie dat wenst kan overigens ook voor een Ultimate Black exterieur kiezen.

Jaguar XF Designer Edition
De Jaguar XF Designer Edition is gebaseerd op de XF 3.0 V6 Diesel (211 pk / 450 Nm) Premium Luxury, maar krijgt daar bovenop nog meer weelde mee. We noemen zaken als een verwarmd lederen stuurwiel, het Interior Pack met zowel verwarmbare als koelbare sportstoelen en een verwarmbare voorruit. Het exterieur wordt aangekleed met Bi-Xenon koplampen, 19 inch lichtmetalen Artura-velgen en de metallic lak Stratus Grey of Ultimate Black. De XF Designer Edition heeft een consumentenprijs van € 77.790.

Jaguar XJ Designer Edition
De XJ 3.0 V6 Diesel (275 pk / 600 Nm) Designer Edition kenmerkt zich door enkele bijzonder luxe specificaties als lederen hemelbekleding, het Bowers & Wilkins 1200W audio systeem, een TV-tuner en Dual View weergave op het HD Touch Screen. Het interieur is verder verrijkt met een Ian Callum Intaglio op het dashboard: een ets met de handtekening van de ontwerper zelf. Verder is er net als bij de XF dashboardafwerking in Piano Black en een verwarmbare voorruit. Van buiten is de Designer Edition te herkennen aan de combinatie van de metallic lak Stratus Grey of Ultimate Black met 19 inch lichtmetalen Aleutian-velgen. De XJ Designer Edition is verkrijgbaar vanaf € 121.290; de Long Wheel Base-versie kost € 127.490.

De Designer Editions van de XJ en XF staan vanaf begin mei bij de dealer, maar staan tevens op de AutoRAI.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Gelimiteerde Jaguar XF & XJ Designer Edition
Redactie
Door Redactie

Zoeken