Nieuws

Lichte facelift voor de Honda Jazz

Lichte facelift voor de Honda Jazz

Honda heeft naast de CR-V ook de Jazz een lichte facelift gegeven. Een opgefrist exterieur, nieuwe interieurkleuren en kleine opties maken de Jazz weer bij de tijd. Bovendien is het veiligheidsniveau op een hoger plan getild.

Opvallend zijn de wijzigingen allerminst. Sterker nog, je moet zeker twee keer kijken om het verschil met de oude Jazz te zien en dan nog is het niet altijd even makkelijk. De wijzigingen zijn dan ook maar subtiel. De koplampen zijn iets aangepast en voortaan is de binnenkant van de koplampen leverbaar is zwart, zilver of carrosseriekleur. De spiegels zijn voortaan uitgevoerd met een LED-richtingaanwijzer.
 
Interieur
Het interieur wordt gekenmerkt door nieuwe bekleding voor de stoelen, een nieuw stuurwiel en peddels achter in plaats van knopjes op het stuur voor de CVT versnellingsbak. Als optie is er vanaf heden een automatische climate control leverbaar.

Hoger veiligheidsniveau
Wat veiligheidsniveau is er ook het één-en-ander veranderd. Zo is elke Jazz voortaan standaard uitgevoerd met schijfremmen vóór én achter en is er VSA (Honda´s variant op ESP) leverbaar. Met 3 sterren voetgangersveiligheid en 4 sterren voor de inzittenden komt de Jazz bovendien erg goed uit de EuroNCAP tests.
 
Oktober naar Europa
Vanaf oktober zal de nieuwe Jazz naar Europa komen. Het is nog onbekend wanneer de nieuwe Jazz naar Nederland en België zal komen en ook de prijzen zijn nog onbekend.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Lichte facelift voor de Honda Jazz
Lichte facelift voor de Honda Jazz
Lichte facelift voor de Honda Jazz
Redactie
Door Redactie

Zoeken