Nieuws

Onlangs opgericht raceteam gaat voor goud!

Onlangs opgericht raceteam gaat voor goud!

ONEracing is een half jaar geleden opgericht en heeft als missie autoracen leuk, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen te maken.

Het team vat het samen in het motto ‘Dream, Ambition, Reality’. Het concept is inmiddels de fase van de droom voorbij en er wordt elke dag hard gewerkt om de ambities te realiseren.

Dit jaar is gestart in de Volvo 360 Cup en op 28 juli 2003 verscheen het team aan de start op het circuit in Zandvoort. 2003 staat in het teken van het opdoen van race-ervaring. Assen en Zolder (België) staan daarom in de planning. Volledig in de lijn van de filosofie wordt dit gecombineerd met een overdosis plezier en uitdaging. Het team zet voortdurend stappen om haar ambities te realiseren. Het publiek zal de aanwezigheid van het team niet ontgaan. ONEracing heeft de ambitie om in 2004 met minimaal 3 auto’s aan de start te verschijnen.

“Enthousiasme is de motor achter het team. De basis van het concept ligt in de individuen. Zij zijn de drijvende kracht achter het team. Nieuw talent krijgt daarin ook een kans. Coureurs in spé die lid willen worden en hun racelicentie willen halen krijgen na het raceseizoen de beschikking over de teamauto´s voor trainingen en races”, aldus Edgar Koning – coureur en één van de oprichters van ONEracing.

ONEracing is continu op zoek naar nieuwe ‘ambition partners’ om de ambities daadwerkelijk te realiseren. Het team daagt potentiële partners uit om de ultieme racebeleving te ervaren. ‘Ambition partners’ die reeds zonder twijfel hun ondersteuning hebben toegezegd zijn: full service signcenter Sign-A-Rama Amersfoort, consultant Koning Internet en internetontwikkelaar INOXA, personal coachingsbureau Live Your Dreams, financieel adviesbureau Fibeka en zeer recent ook Autoreview.nl. Deze partners ondersteunen het team financieel én inhoudelijk.

De toekomst ziet er positief uit. Aan nieuwe talenten, eigenwijze strategieën en idealistische én realistische ambities ligt het niet. ONEracing gaat niets uit de weg. Te beginnen bij de eigen ambities.

Doordat Autoreview.nl een van de ´ambition partners´ van het ONEracing team is zullen wij u dan ook continue op de hoogte houden van de ontwikkelingen in en rond het team. Verder kunt u terecht op de website van het team: www.oneracing.nl

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Onlangs opgericht raceteam gaat voor goud!
Redactie
Door Redactie

Zoeken