Nieuws

Sign-a-rama realiseert ambities

Sign-a-rama realiseert ambities

ONEracing is een half jaar geleden opgericht en heeft als missie autoracen leuk, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen te maken.

Full service signcenter Sign-a-rama Amersfoort heeft besloten het raceteam ONEracing te ondersteunen. ONEracing is een half jaar geleden opgericht en heeft als missie autoracen leuk, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen te maken.

Het team vat het samen in het motto ‘Dream, Ambition, Reality’. Het concept is inmiddels de fase van de droom voorbij en elke dag wordt hard gewerkt om de ambities te realiseren.

Sign-a-rama is een Amerikaanse Franchise organisatie met meer dan 650 vestigingen in meer dan 65 landen. Inmiddels zijn er 4 vestigingen in Nederland van de geplande 45 in de komende 8 jaar.

De franchisehouder van Sign-a-rama Amersfoort weet wat het is om ambities te hebben én waar te maken. Eigenaar Huibert Straus was direct gecharmeerd van het enthousiasme van het team. ´Ik vind het hartstikke leuk om aan het team te kunnen bijdragen. De tijd die we erin steken krijgen we dubbel en dwars terug. Natuurlijk levert het een stuk bekendheid op om je merk op de auto te hebben. Maar het mooiste vind ik de ambitie en enthousiasme van het team, dat erg aanstekelijk is.´

Het ONEracing team heeft een duidelijke visie op de autosport die je met drie woorden kunt omvatten: Dream, Ambition en Reality. Volg je passie en spreek je dromen uit (DREAM), zet ze om in concrete plannen waarbij de lat best hoog mag liggen (AMBITION) en creeer vervolgens een effectief team met partners om de plannen te realiseren (REALITY). En dat is wat het ONEracing team doet. Om deze doelen zo goed mogelijk te kunnen realiseren zijn zij nog op zoek naar partners die het team met name financieel willen versterken.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.oneracing.nl of contact opnemen met Edgar Koning, telefoon: +31 62 245 46 82
 

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken