Nieuws

Renault Modus/Grand Modus

Renault Modus-gamma op de schop

Renault voert enkele gunstige wijzingen door in het programma van de Modus die leiden tot rijkere uitrustingen. Het aangepaste gamma wordt vanaf september aanstaande aangeboden met een vanafprijs van € 14.990,-.

Renault Modus-gamma op de schop
In de nieuwe wereld van de Renault Modus en Grand Modus zal de uit rusting van de uitvoering Authentique (alleen als Grand Modus) voortaan tevens bestaan uit hertekende 15 inch wielen van het type Faraway en Evasion-bekleding in het interieur. Daarnaast is de mogelijk tot het in hoogte van de bestuurdersstoel toegevoegd. Vervolgens heeft de uitvoering Expression moeten wijken. Daarvoor in de plaats is de Dynamique gekomen met standaard 15 inch Taranis-lichtmetaal, een radio/CD/MP3-speler met maximaal 80 Watt aan vermogen en bediening op het stuurwiel, airconditioning en een snelheidsregelaar-/begrenzer.

Nieuw topmodel
Nieuw, en ineens bovenaan de ladder, is de Modus en Grand Modus Exception. Het kersverse topmodel is gebaseerd op de Dynamique en voegt daar nog eens half lederen stoelbekleding, elektronisch geregelde airconditioning en 16 inch lichtmetalen wielen (Moai) aan toe.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers