Nieuws

Porsche Panamera

Nieuwe fabrieksopties voor Porsche Panamera

Met nu al 25.000 geproduceerde Porsche Panamera’s is de kans groot dat je tweemaal dezelfde uitvoering tegenkomt. Dat kan natuurlijk niet. Een goede reden van Porsche om wat nieuwe accessoires aan het indi-vidualiseringsprogramma van de Panamera toe te voegen.

Nieuwe fabrieksopties voor Porsche Panamera

Een van de uitbreidingsmogelijkheden voor de Porsche Panamera is het af fabriek kunnen opvoeren van de 4.8 V8. Vanaf september is een powerkit voor de Panamera Turbo verkrijgbaar dat het piekvermogen met 40 pk verhoogt naar een totaal van 540 pk. De trekkracht zal na montage gestegen zijn van 700 naar 750 Nm. Door de toename zal de Turbo nog sneller zijn. De acceleratie naar 100 km/h duikt vervolgens onder de vier seconden en de topsnelheid zou nadien 305 km/h bedragen. Ondanks de montage van de powermodule belooft Porsche dat dankzij Porsches Intelligent Performance-technologieën het brandstofverbruik niet zal toenemen. Porsche gaat € 21.197,- voor de powerkit vragen.

Persoonlijk tintje
De keuzemogelijkheden van alle Panamera-klanten is toegenomen met het speciaal samengestelde Sport Design Package. Dit additionele exterieurpakket bestaat uit een in carrosseriekleur gespoten voorbumper met bredere, zwarte grilles voor de luchtinlaten, aerodynamische zij-skirts en een in carrosseriekleur gespoten luchtgeleider onder de achterzijde van de auto. Het Sport Design Package is vanaf oktober aanstaande leverbaar via Porsche Exclusive of achteraf via Porsche Tequipment. De prijs bedraagt bij € 4.798,-. Eventueel kunnen de zij-skirts ook los geleverd worden voor de prijs van € 1.233,-. Voorlopig laatste toevoeging aan het Panamera-individualiseringsprogramma zijn 20 inch Panamera Sport-wielen. De € 2.017,- kostende exemplaren zijn te verkrijgen in drie kleuren: gespoten in GT silver metallic, zwart of in dezelfde kleur als de carrosserie.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe fabrieksopties voor Porsche Panamera
Nieuwe fabrieksopties voor Porsche Panamera
Nieuwe fabrieksopties voor Porsche Panamera
Nieuwe fabrieksopties voor Porsche Panamera

Zoeken

Merk- & modeldossiers