Nieuws

Land Rover Freelander 2

Vernieuwde Land Rover Freelander geprijsd

Kort na het introduceren van de vernieuwde Freelander 2 maakt Land Rover de prijzen ervan bekend. Dankzij tweewielaandrijving en een schonere diesel is de compacte SUV bereikbaarder geworden.

Vernieuwde Land Rover Freelander geprijsd
De vernieuwde Freelander 2 is vanaf begin volgend jaar ook met 2WD-aandrijving te verkrijgen in combinatie met de verfijnde 150 pk sterke 2.2 liter diesel. Hierdoor kan Land Rover hun benjamin voordeliger in de markt zetten. De prijzen van de instapper eD4 beginnen straks bij € 37.900,-. Die van TD4 met 4WD blijft met € 39.900,- ongewijzigd, terwijl de vierwielaangedreven variant met automaat enkele duizenden euro’s in prijs zal dalen. Hoeveel de exacte totaalprijs van deze versie bedraagt kan de importeur nog niet melden, maar reken op om en nabij de € 44.000,-.

En verder...

Naast de 150 pk sterke TD4 is de 2. 2 er ook als SD4 met 190 pk. Vierwielaandrijving en een automaat zijn standaard op deze krachtigste diesel en prijzen beginnen bij € 52.900,- voor de S-uitvoering. De SE en HSE vragen om een meerprijs van respectievelijk zes- en twaalfduizend euro. Tot slot is er de enige benzine, goed voor zes cilinders en een vermogen van 233 pk. Daarvan begint de prijslijst bij € 54.900,-.
De vernieuwde Land Rover Freelander 2 staat begin oktober in de showrooms. In eerste instantie alleen met de 4WD-varianten, de tweewielaangedreven eD4 arriveert pas begin 2011 bij de dealers.


Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Vernieuwde Land Rover Freelander geprijsd
Vernieuwde Land Rover Freelander geprijsd

Zoeken

Merk- & modeldossiers