Nieuws

Bentley Continental Flying Spur Arabi...

Bentley Fling Arabia met twee speciale Spurs

Bentley zet twee speciaal voor de Arabieren samengestelde Flying Spurs op het vliegtuig richting het Midden-Oosten. De modellen zijn uniek door hun aankleding en beperkte oplage van slechts 50 stuks totaal.

Bentley Fling Arabia met twee speciale Spurs
Het Midden-Oosten is belangrijke markt voor Bentley nu het momenteel al 10% van de totale afzet van de Britse luxefabrikant voor rekening neemt. Om de stijgende lijn erin te houden wil Bentley iets terugdoen, en wel in de vorm van twee exclusief aangeklede Continental Fling Spurs: de Flying Spur Arabia en de Flying Spur Speed Arabia. De beide 6.0 liter W12-motoren onderhuids bleven onaangeraakt.

Bling, bling
Beide modellen onderscheiden zich van de twee reguliere versies middels onder andere speciale Arabia-typeplaatjes verspreidt over het exterieur, luxe instaplijsten en geventileerde zetels met aan de achterzijde opklaptafeltjes afgewerkt met hoogwaardig fineer. Typisch iets voor het Midden-Oosten zijn de interieuraccenten van sierraden en de matten van hoogpolig tapijt. En met de speciale valet parking sleutel kunnen het handschoenenkastje en de kofferruimte afgesloten worden voor ongure types. Uniek voor de Flying Spur Arabia zijn tevens de 20 inch metalen wielen voorzien van 14 spaken. De Speed Arabia geniet even grote exemplaren, maar dan met 10 spaken.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Bentley Fling Arabia met twee speciale Spurs

Zoeken

Merk- & modeldossiers