Nieuws

Infiniti M

Orderboeken scherpgeprijsde Infiniti M geopend

Infiniti maakt bekend dat de M binnenkort vanaf € 58.500,- in de showroom staat. En dit is een zeer scherpe prijsstelling. Zijn Duitse collega’s komen namelijk bij lange na niet in de buurt als we ze op basis van inhoudelijkheden tegen elkaar wegzetten. De Infiniti M is per direct te bestellen.

Orderboeken scherpgeprijsde Infiniti M geopend
Vooralsnog is de Infiniti M slechts met één aandrijflijn verkrijgbaar, te weten een 3.7 liter V6 gekoppeld aan een automaat. Meerdere motoriseringen volgen in een later stadium. De voordeligste gaat gewoon als M37 door het leven en staat te boek voor € 58.500,-. Dit is een zeer scherpe prijsstelling van Infiniti, want geen van de Germaanse rivalen kan hier ook maar in de buurt van komen. De vergelijkbare Audi A6 2.8 FSI duikt hier weliswaar onder, maar schopt het niet verder dan 220 pk en 280 Nm. De zescilinder in de M37 doet 320 pk gepaard gaande met een maximale trekkracht van 360 Nm, een flinke schep meer. Ook de nagenoeg gelijkgeprijsde BMW 528i moet het wat betreft output afleggen tegen de Japanner. De Beamer komt niet verder dan 258 pk en 310 Nm. En dan is er nog die andere Duitser, de Mercedes-Benz E-klasse. Nemen we de € 55.894,- kostende E 250 CGI als uitgaanspunt en kenners weten al waarom deze helemaal niet in aanmerking komt om prijstechnisch de M37 te overtreffen. Precies, de Stuttgarter heeft maar vier cilinders en blijft ook qua vermogen verder achter met z´n 204 pk en 310 Nm. Kortom, de Infiniti doet goede zaken op het onderdeel prijs.

Overige uitvoeringprijzen
Voorgaande gezegd te hebben kunnen we overgaan tot de prijzen van de overig te verkrijgen uitrustingniveaus. Na het naamloze basismodel volgt de M37 GT. Deze staat in de prijstlijst vanaf € 62.400,-. Als GT Premium gaat hij € 68.500,- kosten en voor de meest luxueuze uitvoeringen S en S Premium moet een portefeuille getrokken worden met daarin (respectievelijk) € 65.300,- en € 71.400,-.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Orderboeken scherpgeprijsde Infiniti M geopend
Orderboeken scherpgeprijsde Infiniti M geopend

Zoeken

Merk- & modeldossiers