Nieuws

Porsche 918 Spyder

‘Productie 918 Spyder levert Porsche 1 miljard op’

Vier maanden na de onthulling in Genève heeft Zuffenhausen al 2.000 intentieverklaringen voor de 918 Spyder binnen. Bij duizend orders zouden ze hem in productie nemen hadden ze gezegd. Daarmee kan de definitieve beslissing om tot bouwen over te gaan haast onomkeerbaar zijn.

‘Productie 918 Spyder levert Porsche 1 miljard op’

Volgens Porsche´s eerdere berichtgeving had het duizend handtekeningen nodig om de 918 Spyder quitte te laten draaien. De prijs van de indrukwekkende hybride-sportwagen zou dan vijf ton moeten bedragen. Exclusief verschuldigde belastingen welteverstaan. Heden heeft Porsche al het dubbele aan aanvragen in ontvangst mogen nemen. In theorie levert de bouw dus een aangename 1 miljard aan omzet op, om over de winst nog maar te zwijgen.

Officiële knoop
Hoewel Porsche de officiële knoop over het in productie nemen van de 918 Spyder nog moet doorhakken kan het eigenlijk niet meer worden afgewezen. Bovendien zou het topmanagement daarmee talloze medewerkers teleurstellen. “Matthias Müller, alstublieft, hou ons niet langer in spanning en produceer dat machtige apparaat. Het zal imago en dat van Porsche goed doen!”

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
‘Productie 918 Spyder levert Porsche 1 miljard op’
‘Productie 918 Spyder levert Porsche 1 miljard op’

Zoeken

Merk- & modeldossiers